Vzhledem k tomu že už nám nějakou dobu visí na hlavní stránce a v Jeep sekci banner, tak mi přišlo vhodný napsat taky nějaký textový info o nás aby jste věděli s kým máte tu čest. Pro ty co nás znají je to asi nošení dříví do lesa, ale snad to někdo využije, nebo o nás dá vědět dál.
Firma Crown - RDR se zabývá prodejem nových náhradních dílů na Jeepy, Chryslery a Dodge. Jsme přímo pobočkou amerického výrobce ND Crown automotive sales international, který vyrábí díly pro koncernové vozy (Jeep, chrysler a dodge) už od roku 1963.
Zkusíme jenom lehce popsat náš sortiment, skladem je cca 14000 položek takže na všechno mi to asi stačit nebude

součásti náprav a diferenciálů - poloosy, kříže, ložiska, gufera, převody, diferenciály
Díly karoserií - blatníky, kapoty, rámy oken (YJ)
Elektrické součástky - čidla motoru, alternátory, startéry, vypínače světel, lambda sondy
Součásti motoru - písty, kroužky (i výbrusové), ojnice, vačky, šály, ložiska, zdrvihátka
Palivové soustavy - palivové pumpy, nádrže, vstřikovače
Výfukové soustavy - svody, tlumiče, roury
Spojka - lamely, přítlačáky, ložiska, spojkové válce
Chlazení - Chladiče, termostaty, hadice
brzdy - kotouče, destičky (obojí je original Mopar), bubny, pakny, repasovací sady pro hlavní brzdové válce, nové brzdové válce
díly řízení a podvozku - tlumiče, tlumiče řízení, kulové čepy, svislé čepy, tyče řízení, převodky řízení, panhardky
Součástli manuálních převodovek - ozubená kola, synchrony, ložiska
Filtry - olejové, vzduchové, palivové, filtry automatických převodovek
Naší specialitou jsou tzv. Crown kity, kterým bych se podrobně chtěl věnovat v některém z dalších příspěvků a popsat je trošku podrobnějji.
Sortiment doplňků:
Bestop - střechy pro Wranglery - hard i soft top, nárazníky, nášlapy
Bushwacker - lemy blatníků
Rubicon express - zvedací sady pro úpravu podvozků, od konzervativních 2" až po kompletní přestavby podvozků "long arm" 5.5" a výš, v současnost se doplňuje kompletní inventura prodloužených tlumičů na všechny modely, stavitelné panhardky, ramena apod.
Budu do tohohle threadu vkládat různé akce, nové díly skladem apodobně takže si myslím že nejni na škodu sem občas mrknout.
Moje práce v RDR je hlavně komunikaci se zákazníkem, můžete mi napsat na icq, nebo rovnou zavolat na 774 188 882, takže pokud bude mít jakýkoli problém, dotaz, námět šup s ním na mně.
Pro dotazy na dostupnost a cenu zboží volejte 267 713 735-(6) přímo k nám na prodejnu.
Prodejna sídlí na adrese: Podleská 940, Praha Uhříněves
naše www stránky: www.rdr.cz
pokud máte zájem o tištěný katalog, zaregistrujte se na hlavní stránce a dostanete ho poštou až domů.
pokud je zboží skladem zasíláme ho do druhého dne na dobírku nebo kurýrní službou, odběr na prodejně je samozřejmně možný přímo na prodejně v Uhříněvsi.