od Jarda83 » ned, 08 srp 2010 18:18
to by mě zajímalo,jestli se taky v tom "nekomerčním" časopisu Quadu bude test nějaké čínské čtyřkolky po 10000 km,to tam nebude jen napsáno jak je to dobrý stroj a aby jenom nechválili,tak mu vyčtou závady typu špatně položeného tlačítka zapínání předku atd.Já bych jim napsal test po 3500 km,by se Journeymani divili-jejich slavný zaplacený maratony i s celym Jardou Vojnou,kterej prodal svoje těžce proslavený jméno reklamě na Journeyman-je to jen špinavej bussines a nejlepší je,když vidim v krámě třeba sekačku-stojí třeba 80000,- ale je speciálně dělaná za čtyřkolku,proto stojí tolik,obyčejná sekačka je totiž úplně jiná-no a tot bych mohl pokračovat dál a dál-třeba prachovka na poloosu-700,- ale pasuje tam z osobáku za 150m,-,doplnky,které v krámě stojí desetitisíce,udělá tady třeba Koncák za čtvrtinu nákladů,ještě by z toho měl vejdělek a kvalita je úplně jinde,sory za OT,ale už mě ta nenažranost dovozců a prodejců čtyřkolek vážně štve,pravdou je,že kvalitní čtyřkolky umí jen 7 výrobců,snad jsem na některé nezapoměl 3 z USA a 4 z Japonska-tyto výrobci udávají směr a podle nich se dělají ostatní čtyřkolky.