Změna tachometru-Grizzly

Kodiak, Grizzly,Bruin, Raptor...

Moderátor: koncak

Změna tachometru-Grizzly

Příspěvekod josef » ned, 04 kvě 2008 19:04

Tak dnes jsem po více než 3 měsících co mám Grizzlyho zjistil, že mám tachometr v mílích. Jedeme s kamarádem, který se mi potom ptá, jak rychle že jsme to jeli. Říkám mezi 60-70, on, že to není možný, no a koukáme mám tam MPh. Takže se chci zaptat, nevíte někdo , jak to přehodit na Km? :?:
A já si ještě říkal, jak ta potvora žere :D :D vycházelo to na více než 20/100 :shock: :o
Yamaha Grizzly700
josef
Řidič
 
Příspěvky: 472
Registrován: sob, 08 bře 2008 22:37
Bydliště: Plzeň-sever

Příspěvekod koncak » ned, 04 kvě 2008 21:12

nevim u grizliny.ale u kawarny pokud jeto evropska verze tak jenom podrzis dva cudly na pristrojovce a vono se to zmeni.ja bohuzel mam usa verzi tak jenom mile. :cry:
POLARIS SPORTSMAN 850XP-eps

Obrázek
Uživatelský avatar
koncak
Z jiné planety
 
Příspěvky: 4683
Registrován: úte, 09 říj 2007 20:12
Bydliště: praha vychod...603965311. koncak@quick.cz

Příspěvekod dave4x4 » ned, 04 kvě 2008 21:40

Stěma čudlama jsem to slyšel také, ale nevím vůbec jak se to dělá
Uživatelský avatar
dave4x4
Offroad bůh
 
Příspěvky: 2851
Registrován: stř, 12 říj 2005 08:25
Bydliště: Brdy

Příspěvekod pupekxtz » pon, 05 kvě 2008 20:13

mam taky grizzly dovoz usa a měl jsem to taky v majlích a přeondil jsem to na km. je to už rok tak ti přesnej postup nepovím. pamatuju si jen ,že jsem držel tlačítko (tlačítka) na display a vypnul jsem klíček a pak za stálého držení tlačítek opět klíček zapnul a bylo to hotový.jen si tu kombinaci musíš najít sám ,mě to trvalo tak asi 10 minut než jsem na to kápnul .dej vědět jak si dopadnul :)
pupekxtz
Špion
 
Příspěvky: 11
Registrován: pon, 14 dub 2008 20:34
Bydliště: bílina

Příspěvekod josef » sob, 10 kvě 2008 22:08

Dneska jsem měl trochu času, tak jsem na to přišel. Kdyby měl někdo zájem, poradím :!: :wink: :wink:
Yamaha Grizzly700
josef
Řidič
 
Příspěvky: 472
Registrován: sob, 08 bře 2008 22:37
Bydliště: Plzeň-sever

Příspěvekod TeSi » sob, 25 dub 2009 15:15

Zmáčknu SELECT (držím) při VYPNUTÉ spínací skříňce. SELECT pořád držím, skříňku zapnu a SELECT ještě asi 5 sekund držím. Změna zpět je stejná.
Yamaha Grizzly 700 FI - medvídek
Foto rajče
Uživatelský avatar
TeSi
Autoškolák
 
Příspěvky: 341
Registrován: čtv, 25 zář 2008 18:24


Zpět na Yamaha

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník