Moderátor: Lénočka
Lénočka píše:No já to teda pochopila tak,že vzít na offroadění drezuráka by asi neprošlo, ale s takovým quarterem by to bylo v pohodě. Já koně do terénu mám, klidně bych do toho šla...
Lénočka píše:No já to teda pochopila tak,že vzít na offroadění drezuráka by asi neprošlo, ale s takovým quarterem by to bylo v pohodě. Já koně do terénu mám, klidně bych do toho šla...
Hanz píše:Lénočka píše:No já to teda pochopila tak,že vzít na offroadění drezuráka by asi neprošlo, ale s takovým quarterem by to bylo v pohodě. Já koně do terénu mám, klidně bych do toho šla...
A Pája má vyřešenej naviják...
Lénočka píše:Hanz píše:Lénočka píše:No já to teda pochopila tak,že vzít na offroadění drezuráka by asi neprošlo, ale s takovým quarterem by to bylo v pohodě. Já koně do terénu mám, klidně bych do toho šla...
No představa je to zajímavá, ale asi by se mi koník dřív roztrhnul než by páťu vytáhl.![]()
Nene, nic nebude, páťa netahá koněkůň nebude tahat páťu!!!
birddog píše:Lénočka píše:Hanz píše:Lénočka píše:No já to teda pochopila tak,že vzít na offroadění drezuráka by asi neprošlo, ale s takovým quarterem by to bylo v pohodě. Já koně do terénu mám, klidně bych do toho šla...
No představa je to zajímavá, ale asi by se mi koník dřív roztrhnul než by páťu vytáhl.![]()
Nene, nic nebude, páťa netahá koněkůň nebude tahat páťu!!!
Když mi půjčíš koníka, Lénočko, tak já ho na oplátku naučím jezdit Wranglerem. To zvládne každej kůň, zvládl jsem to i já.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník