Jedu dál a zhruba po minutě a předjíždění dalších několika kamionu mně něco dojelo, a nalepilo se mi to na prdel. Nenechám se vyhecovat, tak jsem dokončil předjíždění, a ten "lepidlo" mně začal předjíždět. A kdopak to nebyl? Celní správa.. No udivilo mně že tamtoho nezkontrolovali, ale budiž.. jenže najeli myškou předemně, a okamžitě ubrali plyn a zpomalili mně na necelou stovku.. už jsem hudral, ale říkal jsem si že mně asi vystopnou, a zkontrolují. A nic.. Tak jsem za nimi chvíli jel, a když nic tak jsem dal blinkr a začal předjíždět. A copak neudělali? Myš zase předemně až jsem musel hamtnout na brzdu. A teprve potom dali stopku, a táhli mně za sebou na parkoviště. To už jsem teda byl nastarovanej, nicméně v autě bezesvědka. Tak jsem zastavil, koukli mi na doklady, chtěli vidět kufr a koukali na rezervu. Celou dobu jsem neřekl ani slovo, protože kdybych řekl, tak by tam nic slušného nebylo, ale že jsem nasranej jasně viděli. Pak mi vrátili doklady, a propustili mně.
Nejsem obyčejně sprostý, ale tohle co provedli mně fakt vytočilo, a tímto je nazývám odedneška zmrd.ma.
A ani nevím, jaké mají pravomoci. A mimochodem, předjížděli mně bez majáků, a překročili povolenou rychlost. Oni to můžou??

p.s. není to první zážitek s nimi.. Stejně veselý, jen z jiného soudku, ale tehdy jsem je vyprovodil..